Fake Tattoos

Temporära tatueringar till kunder världen över

Faketattoos.se är en erfaren och pålitlig partner för företag, myndigheter, kommuner och föreningar som vill beställa fejk-tatueringar. Vi erbjuder även andra trycksaker som förpackningar och displaymaterial. Med vår expertis inom offsettryck kan vi producera volymer upp till flera miljoner tatueringar till rimliga priser. Vi har djup kunskap om branschen och kan matcha priser vid behov.

Vår historia

Sedan 2010 har Fake Tattoos med stolthet erbjudit temporära tatueringar till kunder världen över med fokus på Norge, Sverige och Frankrike men vi löser leveranaser världen över. År 2012 ombildades företaget till aktiebolag med säte i Sverige. Under 2024 inledde vi ett nära samarbete med Like Ink, som har egen produktion av temporära tatueringar i Sverige. Like ink hjälper dig som är privatperson eller för dig företagare som behöver leverans inom en vecka eller vill beställa under 1000 tatueringar.

Vi är en ledande leverantör av anpassade fejk-tatueringar i Europa, med kunder från föreningar, organisationer och företag. Varje år säljer vi hundratusentals tatueringar och skickar dem till förväntansfulla kunder över hela världen, som uppskattar möjligheten att uttrycka sig och krydda sina event och sin marknadsföring med fake tattoos!

Förutom fejk-tatueringar med egen design kan vi även erbjuda prisvärda stickers, klistermärken, etiketter och andra trycksaker för ditt företag.

Welcome to Fake Tattoos!

We’re Updating Our Site.
While we revamp our website, please direct all order inquiries to info@faketattoos.se.
Please note that we now exclusively serve business clients for orders of 100 tattoos or more. We supply businesses around the globe and are happy to fulfill your Fake Tattoo needs!